OnlineCV е Твоето Предимство Когато Търсиш Работа

Търсете Работа и Кандидатствайте по обяви с винаги актуална автобиография с професионален вид - Безплатно за първите 100 от вас

image

Какво е Онлайн CV?

Онлайн CV - Aвтобиография, по-лесна за създаване и управление от акаунт в социална мрежа. ▪ Ваша собствена страница с уникален уеб адрес. ▪ Лесен начин да се свържете с хора със сходна професия и интереси. ▪ Възможност да станете част от една общност на професионалисти. ▪ Винаги актуален и елегантен начин да покажете професионалните си постижения.▪ Бърз и професионален начин да кандидатствате по обяви за работа.▪ Удобна система за уговаряне на делови срещи, интервю за работа или почасова работа от вкъщи.

Вашето Онлайн CV - Мобилна версия

▪ Размера на Екрана няма значение за Вашето Онлайн CV ▪ Видимо е еднакво добре както на компютър, така и на таблет и мобилен телефон.

Три Дизайна за Вашето Онлайн CV

▪ Всяка промяна се отразява незабавно. ▪ Променяте снимка, умения, опит и образование за по-малко от минута. ▪ Винаги актуално Онлайн CV.

Изберете Езика на Вашето Онлайн CV

▪ Създайте версия на вашето Oнлайн CV на всеки език, който владеете. ▪ Кандидатствайте за работа като просто изпратите своя линк.

Как Ми Помага

Да кажем, че търсите работа. Разглеждате обяви и следват няколко дни (седмици) четене, сравняване и подготовка. Накрая, най-неочаквамо виждате свободна позиция в компанията, в която отдавна искате да работите. Обявата е публикувана преди седмица, но просто сте я пропуснали. Ами сега, трябва бързо да напишете Мотивационно Писмо, да обновите автобиографията си, да проверите актуален ли е телефона и мейла ви - ужас!

Спокойно - за това има Онлайн CV от OKJOBS.bg

OnlineCV от OKJOBS.bg

Търсите работа и искате да ви забележат сред морето от кандидати? Как да представите професионалните си постижения накратко и прегледно. Как още с първия поглед рекрутъра да си каже: "Хм, това е интересно"?

Всичко това може да постигнете с една добре структурирана автобиография. Какво решаващо предимство в процеса на подбор. Такава възможност ви предоставя новата услуга на OKJOBS.bg - OnlineCV.

Автобиография 3.0

Избора как да изглежда вашето OnlineCV зависи изцяло от вас. С новата услуга OnlineCV на OKJOBS.bg променяте оформлението на вашата автобиография само с няколко клика.

Чудесна възможност за всеки, който освен в корпоративна среда работи и на свободна практика през уикенда или от вкъщи. Представете творческата си страна: вашите умения, постижения и портфолио.

В секцията с отзиви от клиенти представете завършените проекти, с които се гордеете. Линкове към профилa ви в Linkedin и социалните мрежи ще допълнят представата за вас.

И както всяка нова работа е уникална сама по себе си, така и вашата автобиография може да се променя според случая. Активирайте или добавяйте модули, снимки, галерия и публикации. Да, предоставяме ви и ваш собствен блог. Място, където да опишете своята представа на нещата, които са важни за вас. Представете позицията си и обменяйте мнения със съмишлениците си - да, към блога ви има и модул за коментари.

БАЛАНС: Работа и Личен Живот

Търсите Работа, но искате да запазите и баланса с личния си живот? Имаме отговор и на този въпрос.

На ваше разположение е онлайн система за уговаряне на срещи, интервюта и ангажименти. Лесно е, отметнете дните и часовете, в които сте свободни и получавайте само предложения, съобразени с личните ви ангажименти.

Работа и личен живот в перфектен баланс. Определете колко време искате да отделяте на работата си и оставете на нас техническата част. Личния ви живот е не по-малко важен от професионалния.

Изберете Пакет

OK Free

$ 0

Profile

Education

Experience

Skills

Services

References

Languages

OK Silver

$ 10  / Monthly

Profile

Education

Experience

Skills

Services

Portfolio

Awards

Interests

Languages

Layouts

OK Gold

$ 50  / Yearly

Profile

Education

Experience

Skills

Services

Portfolio

Blog

Testimonials

Appointments

Contact Messages

My Packages

Awards

References

Interests

Languages

Clients

Layouts

Payments

Как изглежда едно Онлайн CV

Задай Въпрос