Онлайн CV - Твоята Автобиография в Интернет - OKJOBS.bg

Търси Работа и Кандидатствай по обяви с винаги актуална автобиография с професионален вид - Безплатно за първите 100

Онлайн CV - Твоята Автобиография в Интернет - Безплатно, от OKJOBS.bg

От Къде Да Започна?

▪ Ето как може да изглежда Едно Добре Съставено Онлайн CV, а за да успееш,


Не забравяй да активираш Безплатните Модули. Във всеки отделен модул въведи съответно:


Безплатен Модул Education

▪ Бързо и лесно добави информация за образованието си. Кое учебно заведение си посещавал(а) и кой бяха любимите ти предмети. Ще се учудиш как нещо толкова дребно може да доведе до интервю в компания, за която не си и мечтал(а)

Безплатен Модул Experience

▪ Описанието на трудовия ти стаж не трябва да е само изброяване на длъжности и отговорности. Работодателите се интересуват и какви проблеми си решавал(а) в ежедневието си. Умееш ли да ръководиш екип - опиши го тук

Безплатен Модул References

▪ Запазването на добри отношения с предишните работодатели може да бъде това, което ще те открои сред останалите кандидати за мечтаната работа. Препоръката е силно оръжие - не пропускай да го изполваш.

Безплатен Модул Skills

▪ Уменията, придобити по време на трудовия стаж не включват само ежедневната рутина. Работователите търсят служители, които се стремят да се развиват. Покажи им как си го правил(а) досега. Не пропускай да дадеш и примери :)

Безплатен Модул Services

▪ Какви допълнителни умения притежаваш? Помагал си на приятел с предпечат или покрай новия фотоапарат научи Фотошоп-а? С лекота пишеше съчинения по Литература или участваше в театралната група на випуска? Напиши го тук.

Безплатен Модул Languages

▪ Тук опиши кои езици владееш писмено и говоримо. В каква степен. Повечето компании проверяват нивото на интервюто - честността е задължителна. Имаш диплома или сертификат от престижна организация - опиши ги тук.

Какво е Онлайн CV?

Онлайн CV - Aвтобиография, по-лесна за създаване и управление от акаунт в социална мрежа. ▪ Твоя собствена страница с уникален уеб адрес. ▪ Лесен начин да се свържеш с хора със сходна професия и интереси. ▪ Възможност да станеш част от една общност на професионалисти. ▪ Винаги актуален и елегантен начин да покажеш професионалните си постижения.▪ Бърз и професионален начин да кандидатстваш по обяви за работа.▪ Удобна система за уговаряне на делови срещи, интервю за работа или почасова работа от вкъщи.

Твоето Онлайн CV - Мобилна версия

▪ Размера на Екрана няма значение за Твоето Онлайн CV ▪ Видимо е еднакво добре както на компютър, така и на таблет и мобилен телефон.

Три Дизайна за Твоето Онлайн CV

▪ Всяка промяна се отразява незабавно. ▪ Променяш снимка, умения, опит и образование за по-малко от минута. ▪ Винаги актуално Онлайн CV.

Избери Езика на Твоето Онлайн CV

▪ Създай версия на твоето Oнлайн CV на всеки език, който владееш. ▪ Кандидатствай за работа като просто изпратиш своя линк.

Как Ми Помага

Да кажем, че търсиш работа. Разглеждаш обяви и следват няколко дни (седмици) четене, сравняване и подготовка. Накрая, най-неочаквамо виждаш свободна позиция в компанията, в която отдавна искаш да работиш. Обявата е публикувана преди седмица, но просто си я пропуснал. Ами сега, трябва бързо да напишеш Мотивационно Писмо, да обновиш автобиографията си, да провериш актуален ли е телефона и мейла ти - ужас!

Спокойно - за това има Онлайн CV от OKJOBS.bg

Как да се откроя сред останалите кандидати?

Онлайн CV от OKJOBS.bg

Търсиш работа и искаш да те забележат сред морето от кандидати? Как да представиш професионалните си постижения накратко и прегледно. Как още с първия поглед рекрутъра да си каже: "Хм, това е интересно"?

Всичко това може да постигнеш с една добре структурирана Онлайн Автобиография. Просто я добави към твоето CV, когато кандидатстваш. Вече е лесно с новата услуга на OKJOBS.bg - Онлайн CV. Безплатно за първите 100.

Автобиография 3.0

Избора как да изглежда твоето Онлайн CV зависи изцяло от теб. С новата услуга Онлайн CV на OKJOBS.bg променяш оформлението на твоята автобиография само с няколко клика.

Чудесна възможност за всеки, който освен в корпоративна среда работи и на свободна практика през уикенда или от вкъщи. Представи и творческата си страна: своите умения, постижения и портфолио.

В секцията с отзиви от клиенти може да опишеш завършените проекти, с които се гордееш. Линкове към профилa ти в Linkedin и социалните мрежи ще допълнят представата за теб като човек, на когото може да се разчита.

И както всяка нова работа е уникална сама по себе си, така и твоята автобиография може бързо да се промени според случая. Добавяй модули, снимки, галерия и публикации. Да, предоставяме ти и твой собствен блог. Място, където да опишеш своята представа на нещата, които са важни за теб. Представи позицията си и обменяй мнения със съмишлениците си - да, към блога ти има и модул за коментари.

Защо да добавя Онлайн CV към традиционната си Автобиография, когато кандидатствам за работа?
Как да се откроя сред останалите кандидати?

Баланс: Работа и Личен Живот

Търсиш Работа, но искаш да запазиш и баланса с личния си живот? Имаме отговор и на този въпрос.

На твое разположение е онлайн система за уговаряне на срещи, интервюта и ангажименти. Лесно е - избери "служебните си" дни и часове и получавай само предложения, съобразени с личните ти ангажименти.

Работа и личен живот в перфектен баланс. Определи колко време искаш да отделяш на работата си и остави на нас техническата част. Личния ти живот е не по-малко важен от професионалния.

Избери Пакет

Всички Пакети са Безплатни за първите 100

OK Free

$ 0

Профил

Образование

Трудов Стаж

Обучения

Умения

Препоръки

Езици

OK Silver

$ 0

Профил

Образование

Трудов Стаж

Обучения

Умения

Портфолио

Награди

Интереси

Езици

Дизайн

OK Gold

$ 0

Профил

Образование

Трудов Стаж

Обучения

Умения

Портфолио

Блог

Отзиви

Ангажименти

Съобщения

Абонаменти

Награди

Препоръки

Интереси

Езици

Клиенти

Дизайн

Плащания

Как изглежда едно Онлайн CV

Имам Въпрос