Онлайн CV - Твоята Автобиография в Интернет - OKJOBS.bg

Търси Работа и Кандидатствай по обяви с винаги актуална автобиография с професионален вид - Безплатно за първите 100

Онлайн CV - Твоята Автобиография в Интернет - Безплатно, от OKJOBS.bg

Какво е Онлайн CV?

Онлайн CV - Aвтобиография, по-лесна за създаване и управление от акаунт в социална мрежа. ▪ Твоя собствена страница с уникален уеб адрес. ▪ Лесен начин да се свържеш с хора със сходна професия и интереси. ▪ Възможност да станеш част от една общност на професионалисти. ▪ Винаги актуален и елегантен начин да покажеш професионалните си постижения.▪ Бърз и професионален начин да кандидатстваш по обяви за работа.▪ Удобна система за уговаряне на делови срещи, интервю за работа или почасова работа от вкъщи.

Твоето Онлайн CV - Мобилна версия

▪ Размера на Екрана няма значение за Твоето Онлайн CV ▪ Видимо е еднакво добре както на компютър, така и на таблет и мобилен телефон.

Три Дизайна за Твоето Онлайн CV

▪ Всяка промяна се отразява незабавно. ▪ Променяш снимка, умения, опит и образование за по-малко от минута. ▪ Винаги актуално Онлайн CV.

Избери Езика на Твоето Онлайн CV

▪ Създай версия на твоето Oнлайн CV на всеки език, който владееш. ▪ Кандидатствай за работа като просто изпратиш своя линк.

Как Ми Помага

Да кажем, че търсиш работа. Разглеждаш обяви и следват няколко дни (седмици) четене, сравняване и подготовка. Накрая, най-неочаквамо виждаш свободна позиция в компанията, в която отдавна искаш да работиш. Обявата е публикувана преди седмица, но просто си я пропуснал. Ами сега, трябва бързо да напишеш Мотивационно Писмо, да обновиш автобиографията си, да провериш актуален ли е телефона и мейла ти - ужас!

Спокойно - за това има Онлайн CV от OKJOBS.bg

Как да се откроя сред останалите кандидати?

Онлайн CV от OKJOBS.bg

Търсиш работа и искаш да те забележат сред морето от кандидати? Как да представиш професионалните си постижения накратко и прегледно. Как още с първия поглед рекрутъра да си каже: "Хм, това е интересно"?

Всичко това може да постигнеш с една добре структурирана Онлайн Автобиография. Просто я добави към твоето CV, когато кандидатстваш. Вече е лесно с новата услуга на OKJOBS.bg - Онлайн CV. Безплатно за първите 100.

Автобиография 3.0

Избора как да изглежда твоето Онлайн CV зависи изцяло от теб. С новата услуга Онлайн CV на OKJOBS.bg променяш оформлението на твоята автобиография само с няколко клика.

Чудесна възможност за всеки, който освен в корпоративна среда работи и на свободна практика през уикенда или от вкъщи. Представи и творческата си страна: своите умения, постижения и портфолио.

В секцията с отзиви от клиенти може да опишеш завършените проекти, с които се гордееш. Линкове към профилa ти в Linkedin и социалните мрежи ще допълнят представата за теб като човек, на когото може да се разчита.

И както всяка нова работа е уникална сама по себе си, така и твоята автобиография може бързо да се промени според случая. Добавяй модули, снимки, галерия и публикации. Да, предоставяме ти и твой собствен блог. Място, където да опишеш своята представа на нещата, които са важни за теб. Представи позицията си и обменяй мнения със съмишлениците си - да, към блога ти има и модул за коментари.

Защо да добавя Онлайн CV към традиционната си Автобиография, когато кандидатствам за работа?
Как да се откроя сред останалите кандидати?

Баланс: Работа и Личен Живот

Търсиш Работа, но искаш да запазиш и баланса с личния си живот? Имаме отговор и на този въпрос.

На твое разположение е онлайн система за уговаряне на срещи, интервюта и ангажименти. Лесно е - избери "служебните си" дни и часове и получавай само предложения, съобразени с личните ти ангажименти.

Работа и личен живот в перфектен баланс. Определи колко време искаш да отделяш на работата си и остави на нас техническата част. Личния ти живот е не по-малко важен от професионалния.

Избери Пакет

OK Free

$ 0

Profile

Education

Experience

Skills

Services

References

Languages

OK Silver

$ 0  / Monthly

Profile

Education

Experience

Skills

Services

Portfolio

Awards

Interests

Languages

Layouts

OK Gold

$ 0  / Yearly

Profile

Education

Experience

Skills

Services

Portfolio

Blog

Testimonials

Appointments

Contact Messages

My Packages

Awards

References

Interests

Languages

Clients

Layouts

Payments

Как изглежда едно Онлайн CV

Имам Въпрос